Výroční zpráva ženy 2011

03.01.2012 20:31

 

Zpráva o činnosti žen SDH Orlice

Hlavní náplní práce našich žen je dobrá reprezentace v soutěžích hasičského sportu. Letos se kromě okrskových závodů, kde svůj pokus kvůli prasklé hadici nedokončily, účastnily i Velké ceny Ústecko-Orlicka a Východočeské hasičské ligy.

Svou činnost zahájily již v zimních měsících, kdy téměř každou sobotu propotily svá trička v tělocvičně.  Na zvyšování jejich fyzické zdatnosti se podíleli trenéři Jarda Motl a Jirka Šlezingr. A námaha se vyplatila. Již v prvním závodě VCÚ ve Vysokém Mýtě 8.května si vylepšily svůj osobní rekord na sklopné terče časem 17,50 až do závodů v Mladkově, kde se ještě zlepšily na rekordní čas 17,09. Staly se rovněž držitelkami rekordu na nástřikové terče, a to časem 20,12 v závodě v Dolním Třešňovci. Celkem se zúčastnily 13 kol sobotních závodů VCÚ a z toho se jim podařilo 7krát zvítězit! Samozřejmě jim to vyneslo celkové prvenství.

Ve Východočeské hasičské lize se závodilo o nedělích a z celkových 13 kol se zúčastnily 12krát. I tady po celou dobu dosahovaly velmi dobrých  výsledků . Sedmkrát  byly druhé, jednou třetí. Dokonce v posledním závodě v Pšánkách znovu vylepšily svůj osobní rekord na sklopky a daly svou již dlouho vytouženou šestnáctku. Časem 16,98 se umístily na druhém místě. Toto umístění jim bylo přiděleno i v celkovém hodnocení. Nádherné umístění a ocenění jejich snažení. Proto si na slavnostním vyhlášení této soutěže zasloužily i zvláštní cenu „Skokan roku“. Nezbývá nám nic jiného, než si přát, aby jejich sehraná parta dosahovala i nadále takových dobrých výsledků, protože konkurence je veliká.

Děvčatům patří náš obdiv a dík. Ne jen za příkladnou reprezentaci našeho sboru, ale i za pomoc při všech akcích námi pořádaných, hlavně však za mnoho hodin strávených u přípravy velmi zdařilé výzdoby na Beach párty.

Autor: Jarda Motl

Zpět

       

Znak města Letohrad 

Kontakt

Sdh - Letohrad Orlice
Jaroslav Motl st. – Jednatel
Letohrad 561 51
Orlice 271

tel.: 731 726 683

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode