Zpráva o činnosti žen SDH Orlice

08.12.2014 18:26

svou zprávu nemohu začít jinak, než sdělením, že při žádné hasičské akci, která se u nás konala, nechyběly ženy, a to všech věkových kategorií. Účastnily se při přípravách, vaření a úklidu. Všem patří velký dík.

Zejména musím pochválit mladé ženy, které při velmi pracných výzdobách strávily zde v areálu mnoho hodin ze svého volného času.

 

Klíčovou náplní jim však po zimní přípravě byla reprezentace našeho sboru na závodech VCÚ, Východočeské hasičské ligy a na závodech extraligy ČR.

Stejně jako dívky, tak i jejich trenéři věnovali této činnosti obrovské úsilí. Opravdu zvláštní poděkování si zaslouží Jarda Motl, který kromě závodů s děvčaty ještě musel absolvovat závody se staršími žáky a obětoval tomu kromě sobot navíc téměř všechny neděle v sezóně.

 

Výsledky se dostavily.

Na Velké ceně Ústeckoorlicka se ze třinácti závodů děvčata umístila  8*na prvním a 2* na druhém místě. I jejich časy se výrazně zlepšily. Oproti jediné loňské vytoužené „šestnáctce“ se jich letos podařilo hned několik a ligového rekordu-času 16,58- se jim podařilo dosáhnout právě v domácím prostředí zde na Orlici. V celkovém hodnocení VCÚ  družstvo ženy SDH ORLICE ve složení-

Dáša Matyášová, Romana Motlová, Denisa Vacková, Milu Moravcová, Míša Vacková, Hela Hrdinová a Eliška Moravcová obhájilo loňské prvenství!!! Jsou v této soutěži jedinými držitelkami šestnáctky.

Obdobně se jim dařilo i na závodech Východočeské hasičské ligy, kde taktéž po průměrných umístěních na druhém místě za družstvem z Vitiněvsi obhájily celkové druhé místo.

Jménem všech hasičů- a máte své příznivce i v řadách seniorů- vám přejeme dostatek sil a štěstí, aby se vám tato umístění podařila dosáhnout ještě i do třetice v příštím roce.

  V Letohradě-Orlici 28.12.2012                                                        

 

Referentka žen Jiřina Moravcová

Zpět

       

Znak města Letohrad 

Kontakt

Sdh - Letohrad Orlice
Jaroslav Motl st. – Jednatel
Letohrad 561 51
Orlice 271

tel.: 731 726 683

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode